Podobne zasoby

Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien

Oskar Emmerling, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

O bakterjach i znaczeniu ich dla rolnika

Marian Czech, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych (2011)

Vorlesungen über landwirtschaftliche Bakteriologie

Felix Löhnis, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych (2011)

Handbuch der Gärungsbakteriologie. Bd. 2, Spezielle Pilzkunde : unter besonderer Berücksichtigung der Hefe-, Essig- und Milchsäuerepilze

Wilhelm Henneberg, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)

Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben : mit einer Einführung in die Hefenreinkultur, Infektionslehre und Hefenkunde : für Studierende und Praktiker

Paul Lindner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Kunst alle Küchenkräuter und Wurzeln zu trocknen und zu verpacken um dadurch ein neues Nahrungsmittel anzuzeigen

Johann Georg Eisen, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Einführung in die Mykologie der Gebrauchs- und Abwässer

Alexander Kossowicz, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych / inżynieria środowiska (2011)