ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/17923

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/17923

Typ zasobu: książka

Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands
Osoby Autorzy: Hermann Claassen
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Krótka informacja o przemyśle cukrowniczym w Niemczech w XIX w. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "produkcja cukru"@pl, "cukrownia"@pl, "cukrownictwo"@pl, "przemysł cukrowniczy"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Nienburg, Saale
Wydawca: Selbstverlage von F. Hallström Kupfer-, Metall- und Eisenwaaren-Fabrik
Czas wydania: 1888
Liczba stron: 87
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 13-07-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Hermann Claassen. Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes

Hermann Claassen, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zuckerfabrikation, Stärkefabrikation, Brennerei und Brauerei

Felix Benjamin Ahrens, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

C. J. A. Mathieu de Dombasle, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

Christophe-Joseph-Alexandre Mathieu de Dombasle, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)

Zobacz więcej