ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/17955

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/17955

Typ zasobu: książka

Brennerei

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Brennerei
Osoby Autorzy: Adolf Cluß
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Opis urządzeń dla przemysłu spożywczego ze szczególnym uwzględnieniem gorzelnictwa. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Gorzelnictwo"@pl, "alkohol"@pl, "Spirytus"@pl, "Przemysł spożywczy"@pl, "Urządzenia dla przemysłu spożywczego"@pl, "gorzelnie rolnicze"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Hannover
Wydawca: Dr. Max Jänecke, Verlagsbuchhandlung
Czas wydania: 1908
Liczba stron: 170
Nazwa serii: Bibliothek der Gesamten Landwirtschaft
Numeracja: Bd. 38
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 16-07-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Adolf Cluß. Brennerei. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Zuckerfabrikation, Stärkefabrikation, Brennerei und Brauerei

Felix Benjamin Ahrens, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

August Hamilton's neue Brennerei-Erfahrungen

August Hamilton, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej