ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/20673

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/20673

Typ zasobu: książka

Anleitung zur quantitativen chemischen Gewichtsanalyse nach Cl. Zimmermann : zum Gebrauche im chemischen Laboratorium des Staates zu München

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Anleitung zur quantitativen chemischen Gewichtsanalyse nach Cl. Zimmermann : zum Gebrauche im chemischen Laboratorium des Staates zu München
Osoby Autorzy: Hans von Pechmann
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Wytyczne dotyczące analizy ilościowej w laboratorium chemicznym w Monachium. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Analiza ilościowa"@pl, "Analiza chemiczna"@pl, "Analiza jakościowa"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk chemicznych (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: München
Wydawca: Chemisches Laboratorium des Staates
Czas wydania: 1918
Liczba stron: 53
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 19-10-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Hans von Pechmann. Anleitung zur quantitativen chemischen Gewichtsanalyse nach Cl. Zimmermann : zum Gebrauche im chemischen Laboratorium des Staates zu München. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Technisch-chemische Analyse

Georg Lunge, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk chemicznych (2011)

Tafeln zur qualitativen chemischen Analyse

Wilhelm Hampe, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk chemicznych / chemia (2011)

Jakość i prozdrowotne cechy żywności

Renata Bączek-Kwinta, Marta Białkowska, Józef Błażewicz, Zbigniew Borejszo, Krzysztof Bryl, Marta Ciecierska, Tomasz Czernecki, Barbara Felkner, Stanisław Kalisz, Anna Malwina Kamelska, Alicja Kawka, Jacek Kijowski, Małgorzata Kobus, Joanna Kolniak, Michalina Kotlarska, Marika M. Kowalska, Katarzyna Kozłowska, Anna Matuszewska, Krystian Marszałek, Marek Liszewski, Żaneta Michalec, Jan Michniewicz, Marta Mitek, Maciej Nastaj, Mieczysław Obiedziński, Jan Oszmiański, Renata Pietrzak-Fiećko, Ilona Rogozińska, Millena Ruszkowska, Stefan S. Smoczyński, Bartosz Sołowiej, Joanna Stadnik, Dominik Szwajgier, Łukasz Szwed, Anna Tarczyńska, Mirosława Teleszko, Dorota Wichrowska, Agnieszka Zembold-Guła, Angelika Ziółkowska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Zobacz więcej