ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://zasobynauki.pl/zasoby/21744Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/21744Metadane zasobu
Tytuł |
Oznaczanie i identyfikacja związków |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Agnieszka Kita
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna) Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Oznaczanie i identyfikacja związków tj. akrylamid, mikotoksyny, estry glicydolowe kwasów tłuszczowych itp. z wykorzystaniem metod spektrometrii masowej; układ może pracować w systemie ESI lub APCI. (Polski) |
Słowa kluczowe | "akrylamid"@pl, "estry glicydolowe kwasów tłuszczowych"@pl, "mikotoksyny"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
oferta badawcza Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Adres www laboratorium/pracowni: https://papz-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr |
Licencja | CC BY-SA-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Arkadiusz Popiel Data udostępnienia: 07-12-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr |
Podobne zasoby
Wyznaczanie charakterystyki termicznej
Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Oznaczanie właściwości reologicznych płynów i żeli
Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Automatyczny analizator aminokwasów
Agnieszka Kita, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Chromatograf cieczowy z detektorem masowym
Agnieszka Kita, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Oznaczanie profilu kwasów tłuszczowych
Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Maszyna wytrzymałościowa
Agnieszka Kita, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)