ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/22908

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/22908

Typ zasobu: książka

Safety in food production chain

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Safety in food production chain
Osoby Współtwórcy: Grażyna Krasnowska (Redaktor), Anna M. Salejda (Redaktor)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Publikacja zawiera materiały konferencyjne na temat bezpieczeństwa żywności w łańcuchu produkcyjnym. (Polski)
Uwagi: Praca zbiorowa.
7. Książki i czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego
Słowa kluczowe "standaryzacja"@pl, "Przepisy prawne"@pl, "Dodatki do żywności"@pl, "Prawo żywnościowe"@pl, "Toksykologia"@pl, "żywność"@pl, "wartość odżywcza"@pl, "Środki spożywcze"@pl, "bezpieczeństwo żywności"@pl, "materiały konferencyjne"@pl, "normalizacja"@pl, "przemysł rolno-spożywczy"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Wrocław
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Czas wydania: 2011
Liczba stron: 210
Nazwa serii: Monografie
Numeracja: CXXX
ISBN: 978–83–7717–071–7
Język zasobu: Angielski
Identyfikatory: OAI: 14674
Linki zewnętrzne
Licencja CC BY-ND-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Kozińska
Data udostępnienia: 30-11-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Safety in food production chain. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-ND-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

New concepts in food evaluation. Nutraceuticals - analyses - consumer

Tadeusz Trziszka, Maciej Oziembłowski, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Przydatność owoców dyni jako surowca do przetwórstwa spożywczego

Agnieszka Nawirska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 (2) 2008

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Reguły normalizacji wyrażeń temporalnych

Jan Kocoń, zbiór, baza danych, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk technicznych / informatyka (2011)

Zobacz więcej