ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://zasobynauki.pl/zasoby/42983Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/42983Metadane zasobu
Tytuł |
26. Jajo kurze - prawidłowe, rozbite, zasuszone |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Maciej Oziembłowski, Małgorzata Korzeniowska, Tadeusz Trziszka
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Jajo kurze - prawidłowe. Okaz rozbity i zasuszony przez okres około 2 lat. Widoczna zasuszona treść jaja. (Polski) Uwagi: 41. Kolekcja surowców jajczarskich |
Słowa kluczowe | "Jajo"@pl, "jakość jaj"@pl, "jaja kurze"@pl, "jakość jaj kurzych"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
zdjęcie Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce powstania: Wrocław
Czas powstania: 2019 Model skanera lub aparatu fotograficznego: Nikon D810 Szerokość obiektu rzeczywistego: 42 mm Wysokość obiektu rzeczywistego: 35 mm Głębokość obiektu rzeczywistego: 42 mm |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | CC BY-SA 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Maciej Oziembłowski Data udostępnienia: 05-08-2019 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Podobne zasoby
GospSt09 - Jajo kurze, gospodarcze, stare - próba 9
Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
KlatSt05 - Jajo kurze, klatkowe, stare - próba 5
Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
KlatSw01 - Jajo kurze, klatkowe, świeże - próba 1
Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
KlatSt02 - Jajo kurze, klatkowe, stare - próba 2
Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
17. Jajo kurze - wadliwe - 360
Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
12. Jajo bażanta - prawidłowe - owoskop
Maciej Oziembłowski, Małgorzata Korzeniowska, Tadeusz Trziszka, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)