ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/22205

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/22205

Typ zasobu: książka

Einführung in die Mykologie der Nahrungsmittelgewerbe

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Einführung in die Mykologie der Nahrungsmittelgewerbe
Osoby Autorzy: Alexander Kossowicz
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Książka zawiera podstawowe informacje z zakresu mikrobiologii żywności. Omawia szczegółowo procesy zachodzące podczas przechowywania żywności oraz sposoby konserwowania żywności. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Mikrobiologia żywności"@pl, "przechowywanie żywności"@pl, "Utrwalanie żywności"@pl, "Przechowywanie produktów spożywczych"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlag von Gebrüder Borntraeger
Czas wydania: 1911
Liczba stron: 144
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 29-11-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Alexander Kossowicz. Einführung in die Mykologie der Nahrungsmittelgewerbe. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien

Oskar Emmerling, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

O bakterjach i znaczeniu ich dla rolnika

Marian Czech, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych (2011)

Vorlesungen über landwirtschaftliche Bakteriologie

Felix Löhnis, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych (2011)

Zobacz więcej