Autorzy: O / Maciej Oziembłowski

Filtr
Strona 13 (126 wyników)
Wyników na stronie
Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Przydomowy chów kur

Maciej Oziembłowski, wideo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

27. Owoskop - tzw. "Ovolux"

Maciej Oziembłowski, Małgorzata Korzeniowska, Tadeusz Trziszka, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

08 - Analiza statystyczna 4 grup surowca jajczarskiego: masa jaja, wysokość białka gęstego, jednostki Haugh'a

Maciej Oziembłowski, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

07 - Analiza statystyczna 4 grup surowca jajczarskiego: udział procentowy żółtka, białka, skorupy

Maciej Oziembłowski, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

06 - Analiza statystyczna 4 grup surowca jajczarskiego: masa żółtka, białka, skorupy

Maciej Oziembłowski, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

05 - Analiza statystyczna 4 grup surowca jajczarskiego: pH białka i pH żółtka

Maciej Oziembłowski, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

04 - Analiza statystyczna 4 grup surowca jajczarskiego: barwa żółtka

Maciej Oziembłowski, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

03 - Analiza statystyczna 4 grup surowca jajczarskiego: średnica białka gęstego

Maciej Oziembłowski, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

02 - Analiza statystyczna 4 grup surowca jajczarskiego: średnica, wysokość, indeks żółtka

Maciej Oziembłowski, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

01 - Analiza statystyczna 4 grup surowca jajczarskiego: wysokość, szerokość, indeks kształtu jaja

Maciej Oziembłowski, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

Strona 13 (126 wyników)
Wyników na stronie