Autorzy: K / Wiesław Kopeć

Filtr
Strona 1 z 1  (3 wyniki)
Wyników na stronie
Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Novel operations and materials in food processing

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Przetwórstwo mięsa drobiu - podstawy biologiczne i technologiczne

Teresa Smolińska, Wiesław Kopeć, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Food technology operations. New vistas

Wiesław Kopeć, Jolanta Korzeniowska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych / biotechnologia (2011)

Strona 1 z 1  (3 wyniki)
Wyników na stronie

Informacja o ciasteczkach

Do prawidłowego działania strony oraz analizy statystycznej wykorzystujemy pliki cookies. Szczegółowe informacje dotyczące cookies znajdują się w paragrafie 6 naszej Polityki prywatności. Ustawienia można w każdej chwili zmienić klikając w link "Ustawienia cookies" dostępny w stopce strony.