Podobne zasoby

Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Ocena możliwości zastosowania owoców pigwy pospolitej w produkcji przetworów o wysokiej zawartości polifenoli i aktywności przeciwutleniającej

Aneta Wojdyło, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Pracownia spektrofotometryczna Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych

Anna Sokół-Łętowska, laboratorium, pracownia badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Pomiar aktywności antyoksydacyjnej metodą in vitro

Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 7 (1) 2008

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu nr 546. Rolnictwo LXXXIX

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 11 (1) 2012

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 6 (1) 2007

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 11 (3) 2012

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu nr 580. Biologia i Hodowla Zwierząt LXII

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 10 (1) 2011

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)