ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZEikona ozdobna

Link do strony pliku (portal):

Typ pliku:

Przetwórstwo mięsa drobiu - podstawy biologiczne i technologiczne/ Przetwórstwo mięsa drobiu - podstawy biologiczne i technologiczne.pdf

Podgląd pliku

Właściwości

Link do pobrania https://data.e-science.pl/22840/Przetwórstwo mięsa drobiu - podstawy biologiczne i technologiczne.pdf
Nazwa Przetwórstwo mięsa drobiu - podstawy biologiczne i technologiczne.pdf
Typ pliku application/pdf
Rozmiar 9.7 MB
/Author Alicja
/CreationDate D:20100204103507+01'00'
/Creator PScript5.dll Version 5.2.2
/ModDate D:20150831140419+02'00'
/Producer Acrobat Distiller 7.0 (Windows)
/Title Microsoft Word - Podrecznik - red+spis treści.docx
pages 467