ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do strony pliku (portal):
https://zasobynauki.pl/zasoby/wplyw-zastosowania-kiszonki-z-kukurydzy-na-poziom-oraz-profil-lotnych-kwasow-tluszczowych-w-tresci-z,25913/lkt-kiszonka-z-kukurydzy-fermentacja-in-vitro-8h-krowa-6csv,339076/Link do pobrania pliku:
https://data.e-science.pl/25913/LKT-kiszonka z kukurydzy-fermentacja in vitro 8h- Krowa 6.csvTyp pliku: csv
Wpływ zastosowania k.../ LKT-kiszonka z kukurydzy-fermentacja in vitro 8h- Krowa 6.csv
Właściwości
Link do pobrania | https://data.e-science.pl/25913/LKT-kiszonka z kukurydzy-fermentacja in vitro 8h- Krowa 6.csv |
---|---|
Nazwa | LKT-kiszonka z kukurydzy-fermentacja in vitro 8h- Krowa 6.csv |
Typ pliku | text/plain |
Rozmiar | 337 bajtów |