ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do strony pliku (portal):
https://zasobynauki.pl/zasoby/wplyw-zastosowania-kiszonki-z-sorgo-odmiany-ziarnowej-na-poziom-oraz-profil-lotnych-kwasow-tluszczow,25927/lkt-kiszonka-z-sorgo-odmiany-ziarnowej-fermentacja-in-vitro-8h-krowa-6xls,339157/Link do pobrania pliku:
https://data.e-science.pl/25927/LKT- kiszonka z sorgo odmiany ziarnowej-fermentacja in vitro 8h- Krowa 6.xlsKod do umieszczenia podglądu pliku na stronie:
<iframe allowfullscreen src="https://zasobynauki.pl/embed/image?src=https://data.e-science.pl/78500/RB-2000-46-06.med.006.tiff&tiff"></iframe>
Typ pliku: xls
Wpływ zastosowania k.../ LKT- kiszonka z sorgo odmiany ziarnowej-fermentacja in vitro 8h- Krowa 6.xls
Właściwości
Link do pobrania | https://data.e-science.pl/25927/LKT- kiszonka z sorgo odmiany ziarnowej-fermentacja in vitro 8h- Krowa 6.xls |
---|---|
Nazwa | LKT- kiszonka z sorgo odmiany ziarnowej-fermentacja in vitro 8h- Krowa 6.xls |
Typ pliku | application/vnd.ms-excel |
Rozmiar | 55.5 KB |