ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do pobrania pliku:
https://data.e-science.pl/25908/LKT-_kiszonka_z_kukurydzy-fermentacja_in_vitro_8h-_Krowa_2.jpgTyp pliku:
Wpływ zastosowania kiszonki z kukurydzy na poziom oraz profil lotnych kwasów tłuszczowych w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 8 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 2/ LKT-_kiszonka_z_kukurydzy-fermentacja_in_vitro_8h-_Krowa_2.jpg
Właściwości
| Link do pobrania | https://data.e-science.pl/25908/LKT-_kiszonka_z_kukurydzy-fermentacja_in_vitro_8h-_Krowa_2.jpg |
|---|---|
| Nazwa | LKT-_kiszonka_z_kukurydzy-fermentacja_in_vitro_8h-_Krowa_2.jpg |
| Typ pliku | image/jpeg |
| Rozmiar | 160.5 KB |
| Image width | 1110 pixels |
| Image height | 893 pixels |
| Bits/pixel | 24 |
| Pixel format | YCbCr |
| Image DPI width | 96 DPI |
| Image DPI height | 96 DPI |
| Compression | JPEG (Baseline) |
| Comment | JPEG quality: 94% |
| Format version | JFIF 1.01 |
| MIME type | image/jpeg |
| Endianness | Big endian |