ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do pobrania pliku:
https://data.e-science.pl/25908/LKT-kiszonka z kukurydzy-fermentacja in vitro 8h- Krowa 2.csvTyp pliku:
Wpływ zastosowania kiszonki z kukurydzy na poziom oraz profil lotnych kwasów tłuszczowych w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 8 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 2/ LKT-kiszonka z kukurydzy-fermentacja in vitro 8h- Krowa 2.csv
Właściwości
| Link do pobrania | https://data.e-science.pl/25908/LKT-kiszonka z kukurydzy-fermentacja in vitro 8h- Krowa 2.csv |
|---|---|
| Nazwa | LKT-kiszonka z kukurydzy-fermentacja in vitro 8h- Krowa 2.csv |
| Typ pliku | text/plain |
| Rozmiar | 342 bajty |