Autorzy: D / Ewelina Dziuba

Filtr
Strona 2 (16 wyników)
Wyników na stronie
Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Wpływ wybranych parametrów technologicznych na jakość smażonych produktów przekąskowych

Agnieszka Kita, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Studia nad wykorzystaniem octanu i wydzielaniem cytrynianu przez drożdże Yarrowia lipolytica

Małgorzata Robak, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Charakterystyka technologiczna mieszanek mąki pszennej z produktami przemiału owsa

Anna Czubaszek, czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Mikrobiologiczne przekształcenia związków biologicznie aktywnych z grupy steroidów oraz składników wychmielin

Ewa Huszcza, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)

Oddziaływanie jonów Cr(III) na dynamikę i efekty fermentacji zacierów kukurydzianych VHG

Joanna Kawa-Rygielska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zastosowanie nanofiltracji do zagęszczania soków cukrowniczych

Piotr Regiec, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Wpływ zabiegów technologicznych na właściwości frytek ziemniaczanych i zawartość akrylamidu

Agnieszka Tajner-Czopek, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Przydatność owoców dyni jako surowca do przetwórstwa spożywczego

Agnieszka Nawirska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Związki fenolowe w nalewkach z wybranych owoców

Anna Sokół-Łętowska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Pozostałość po ekstrakcji chmielu nadkrytycznym dwutlenkiem węgla jako źródło technologicznie użytecznych substancji

Mirosław Anioł, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Strona 2 (16 wyników)
Wyników na stronie