ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/19225

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/19225

Typ zasobu: aparatura badawcza

Wysokiej klasy wielofunkcyjne piece konwekcyjno-parowe

Metadane zasobu

Tytuł Wysokiej klasy wielofunkcyjne piece konwekcyjno-parowe
Osoby Autorzy: Danuta Figurska-Ciura
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Kombinowana obróbka termiczna produktów – gotowanie, smażenie, pieczenie, grillowanie, wędzenie itp. (Polski)
Słowa kluczowe "racjonalne żywienie"@pl, "Gastronomia"@pl, "HoReCa"@pl, "warsztaty kulinarne"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: aparatura badawcza
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Adres www laboratorium/pracowni: https://ptg-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr
Producent urządzenia: Jopke Gastronomie&Kueltechnik
Licencja CC BY-SA-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Arkadiusz Popiel
Data udostępnienia: 10-12-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr

Cytowanie

Skopiowano

Danuta Figurska-Ciura. Wysokiej klasy wielofunkcyjne piece konwekcyjno-parowe. [aparatura badawcza] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-SA-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Pracownia technologii gastronomii

Danuta Figurska-Ciura, laboratorium, pracownia badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Wyposażenie dodatkowe

Marzena Styczyńska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Ludzie Wrocławia - rozmowa z propagatorką zdrowego żywienia - Mają Żak

Ida Górska, audio, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk społecznych / nauki o komunikacji społecznej i mediach (2018)

O zwyczajach bożonarodzeniowych we Francji

Alicja Meisel, audio, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk humanistycznych / kulturoznawstwo (2011)

Pracownia technologii gastronomii

Danuta Figurska-Ciura, laboratorium, pracownia badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Oferta Pracowni technologii gastronomii

Danuta Figurska-Ciura, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej