ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://zasobynauki.pl/zasoby/21727Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/21727Metadane zasobu
Tytuł |
Jednoślimakowy ekstruder laboratoryjny |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Agnieszka Kita
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna) Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Jednoślimakowy ekstruder laboratoryjny do wytwarzania produktów ekstrudowanych w procesie wysoko- i niskotemperaturowym. (Polski) |
Słowa kluczowe | "ekstruzja"@pl, "polimery syntetyczne i naturalne"@pl, "pelety"@pl, "ekstrudowane produkty spożywcze"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
aparatura badawcza Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Adres www laboratorium/pracowni: https://papz-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr Producent urządzenia: Brabender |
Licencja | CC BY-SA-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Arkadiusz Popiel Data udostępnienia: 07-12-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr |
Podobne zasoby
Wyznaczanie charakterystyki termicznej
Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Oznaczanie właściwości reologicznych płynów i żeli
Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Automatyczny analizator aminokwasów
Agnieszka Kita, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Oznaczanie i identyfikacja związków
Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Oznaczanie profilu kwasów tłuszczowych
Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Maszyna wytrzymałościowa
Agnieszka Kita, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)