ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://zasobynauki.pl/zasoby/21856Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/21856Metadane zasobu
Tytuł |
Himičeskaâ tehnologiâ selsko-hozâjastvennyh produktov : atlas : tablicy XLI-LXXVI. |
---|---|
Osoby |
Partner:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Atlas przedstawia maszyny i urządzenia wykorzystywane w przemyśle rolno-spożywczym. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "przemysł rolno-spożywczy"@pl, "Budowa maszyn"@pl, "inżynieria rolna"@pl, "technologia chemiczna"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: S.-Peterburg
Wydawca: Tipografiâ i Litografiâ V. A. Tihanova Czas wydania: 1889 Liczba stron: 38 Język zasobu: Rosyjski Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Teresa Lorkowska Data udostępnienia: 19-10-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Podobne zasoby
Product development & quality assurances
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Handbuch der chemischen Technologie. Bd. 2, Organischer Theil
Ferdinand Fischer, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk chemicznych (2011)
Podstawy obliczeń projektowych w technologii chemicznej
Stanisław Kucharski, Józef Głowiński, książka, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk technicznych / technologia chemiczna (2011)
Chemisch-technische Untersuchungsmethoden. Band 3
Emil Adam, książka, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk technicznych (2011)
Kurzes Lehrbuch der Nahrungsmittel-Chemie
Hermann Röttger, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Food quality and safety
Grażyna Krasnowska, Anna Pęksa, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)