ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/21912

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/21912

Typ zasobu: książka

Wina i inne napoje owocowe

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Wina i inne napoje owocowe
Osoby Autorzy: Tadeusz Chrząszcz
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Podręcznik dla producentów napojów i win owocowych. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Soki owocowe"@pl, "Wino"@pl, "Produkcja napojów"@pl, "produkcja wina"@pl, "Winiarstwo"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Warszawa
Wydawca: nakładem Księgarni Rolniczej
Czas wydania: 1927
Liczba stron: 182
Nazwa serii: Encyklopedia Gospodarstwa Wiejskiego
Numeracja: Nr 31-32
Język zasobu: Polski
Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 19-10-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Tadeusz Chrząszcz. Wina i inne napoje owocowe. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Tłoczenie soków z owoców i warzyw

Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Prasa hydrauliczna

Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Urządzenie do ultrafiltracji

Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej