ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

Typ zasobu: książka

August Hamilton's Brennerei-Erfahrungen in vier Abschnitten

Widok

Metadane zasobu

Tytuł August Hamilton's Brennerei-Erfahrungen in vier Abschnitten
Osoby Autorzy: August Hamilton
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Opis (na podstawie praktyki) nowych doświadczeń i rozwiązań w gorzelnictwie. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "sacharymetr"@pl, "Gorzelnictwo"@pl, "Sacharymetria"@pl, "Destylacja"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Leipzig
Wydawca: Reichenbach'sche Buchhandlung
Czas wydania: 1853
Liczba stron: 322
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 17-05-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

August Hamilton. August Hamilton's Brennerei-Erfahrungen in vier Abschnitten. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, https://zasobynauki.pl/zasoby/august-hamiltons-brennerei-erfahrungen-in-vier-abschnitten,18870/. Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: 27.04.2025.

Podobne zasoby

Brennerei

Adolf Cluß, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej

Informacja o ciasteczkach

Do prawidłowego działania strony oraz analizy statystycznej wykorzystujemy pliki cookies. Szczegółowe informacje dotyczące cookies znajdują się w paragrafie 6 naszej Polityki prywatności. Ustawienia można w każdej chwili zmienić klikając w link "Ustawienia cookies" dostępny w stopce strony.