ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://zasobynauki.pl/zasoby/21380Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/21380Metadane zasobu
Tytuł |
Bioreaktory 5 i 10 L |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Łukasz Bobak
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna) Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Autoklawowalny bioreaktor z wbudowanym kontrolerem parametrów hodowli. (Polski) |
Słowa kluczowe | "bioreaktory"@pl, "hodowle mikroorganizmów"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
aparatura badawcza Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Adres www laboratorium/pracowni: https://lktszizj-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr Producent urządzenia: New Brunswick Scientific/Eppendorf |
Licencja | CC BY-SA-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Arkadiusz Popiel Data udostępnienia: 10-12-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr |
Podobne zasoby
Rozdział i identyfikacja związków z różnych matryc
Łukasz Bobak, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Chromatograf cieczowy II
Łukasz Bobak, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Chromatograf gazowy II
Łukasz Bobak, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Prowadzenie hodowli mikroorganizmów
Łukasz Bobak, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Liofilizator
Łukasz Bobak, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Izolacja i frakcjonowanie produktów naturalnych
Łukasz Bobak, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)