ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/42643

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/42643

Typ zasobu: książka

Die Einsüßung der Futtermittel : Theorie und Praxis der süßen Ensilage

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Die Einsüßung der Futtermittel : Theorie und Praxis der süßen Ensilage
Wariant tytułu: The theory and practice of sweet ensilage
Osoby Autorzy: George Fry
Współtwórcy: Heinrich Geehl (Tłumacz)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Omówienie wykorzystania kiszonek w żywieniu zwierząt gospodarskich. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Kiszonka"@pl, "Pasza"@pl, "Żywienie zwierząt"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: Dziedzina nauk rolniczych (2018)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlag von Paul Parey
Czas wydania: 1885
Liczba stron: 51
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 10-05-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

George Fry. Die Einsüßung der Futtermittel : Theorie und Praxis der süßen Ensilage. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Ernährungs- und Futtermittellehre

Curt Lehmann, artykuł, rozdział, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

Vorlesungen über landwirtschaftliche Bakteriologie

Felix Löhnis, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych (2011)

Handbuch der Futtermittel- und Getreidetrocknung

Diedrich Meyer, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych (2011)

Zobacz więcej