ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/22728

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/22728

Typ zasobu: książka

Die Fermente und ihre Wirkungen : Allgemeiner Teil

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Die Fermente und ihre Wirkungen : Allgemeiner Teil
Wariant tytułu: Physikalische Chemie der Fermente und Fermentwirkungen
Osoby Autorzy: Carl Oppenheimer, Reginald Oliver Herzog
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis W książce opisano procesy fermentacyjne i efekty tych procesów. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "biochemia"@pl, "Enzymy"@pl, "Fermentacja"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk chemicznych / biochemia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Leipzig
Wydawca: Verlag von F. C. W. Vogel
Czas wydania: 1910
Liczba stron: 298
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 07-06-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Carl Oppenheimer, Reginald Oliver Herzog. Die Fermente und ihre Wirkungen : Allgemeiner Teil. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Rozmowa z laureatką 8. edycji konkursu „Innowacja jest kobietą”

Dagmara Noszczyk, Karolina Pondel, audio, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych / automatyka, elektronika i elektrotechnika (2018)

Badania natury oddziaływań w centrach aktywnych enzymów

Paweł Kędzierski, praca dyplomowa, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk chemicznych (2011)

Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien

Oskar Emmerling, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej