ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/10295

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/10295

Typ zasobu: książka

G. E. Habich's Schule der Bierbrauerei : illustrirtes Hand- und Hülfsbuch für Brauer, insbesondere ein Leitfaden für die Besucher von Braulehranstalten : nebst einer Vorschule: die nöthigsten Vorkenntnisse in der Braukunde

Widok

Metadane zasobu

Tytuł G. E. Habich's Schule der Bierbrauerei : illustrirtes Hand- und Hülfsbuch für Brauer, insbesondere ein Leitfaden für die Besucher von Braulehranstalten : nebst einer Vorschule: die nöthigsten Vorkenntnisse in der Braukunde
Osoby Autorzy: Georg Eduard Habich
Współtwórcy: Heinrich Konrad Schneider (Redaktor)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Podręcznik i poradnik piwowarstwa, z podziałem na część teoretyczną i praktyczną (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Warzenie piwa"@pl, "piwowarstwo"@pl, "Browar"@pl, "Browarnictwo"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Leipzig
Wydawca: Otto Spamer
Czas wydania: 1875
Liczba stron: 806
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Ciszewska
Data udostępnienia: 26-03-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Georg Eduard Habich. G. E. Habich's Schule der Bierbrauerei : illustrirtes Hand- und Hülfsbuch für Brauer, insbesondere ein Leitfaden für die Besucher von Braulehranstalten : nebst einer Vorschule: die nöthigsten Vorkenntnisse in der Braukunde. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Böhmens Hopfenbau mit besonderer Würdigung der Vorzüglichkeit seines Produktes

Johann Wenzel Hocke, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)

Urządzenie do zmiękczania korków - foto 360

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych (2011)

Zuckerfabrikation, Stärkefabrikation, Brennerei und Brauerei

Felix Benjamin Ahrens, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Bierbrauerei

Arminius Bau, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej