ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/33105

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/33105

Typ zasobu: książka

Handbuch der Gärungsbakteriologie. Bd. 2, Spezielle Pilzkunde : unter besonderer Berücksichtigung der Hefe-, Essig- und Milchsäuerepilze

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Handbuch der Gärungsbakteriologie. Bd. 2, Spezielle Pilzkunde : unter besonderer Berücksichtigung der Hefe-, Essig- und Milchsäuerepilze
Osoby Autorzy: Wilhelm Hermann Henneberg
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Podręcznik bakteriologii. Tom 2 zawiera szczegółowe informacje bakteriach i grzybach wywołujących procesy fermentacyjne. (Niemiecki)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Drożdże"@pl, "Fermentacja mlekowa"@pl, "Fermentacja octowa"@pl, "Bakterie"@pl, "Mikrobiologia żywności"@pl, "Fermentacja"@pl, "Grzyby"@pl, "Pleśnie"@pl, "Analiza mikrobiologiczna"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlagsbuchhandlung Paul Parey
Czas wydania: 1926
Liczba stron: 417
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Barbara Barańska-Malinowska
Data udostępnienia: 09-07-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Wilhelm Hermann Henneberg. Handbuch der Gärungsbakteriologie. Bd. 2, Spezielle Pilzkunde : unter besonderer Berücksichtigung der Hefe-, Essig- und Milchsäuerepilze. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 6 (4) 2007

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Die Alkohol-Gaehrung

Louis Pasteur, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Einführung in die Mykologie der Nahrungsmittelgewerbe

Alexander Kossowicz, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 8 (3) 2009

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Zobacz więcej