ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/17694

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/17694

Typ zasobu: książka

Kurzgefasste Anleitung zum praktischen Brennereibetrieb

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Kurzgefasste Anleitung zum praktischen Brennereibetrieb
Osoby Autorzy: Paul Gerhard Behrend
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Praktyczny poradnik produkcji alkoholi (destylacja). (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Gorzelnictwo"@pl, "Fermentacja alkoholowa"@pl, "Spirytus"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Stuttgart
Wydawca: Verlag von Eugen Ulmer
Czas wydania: 1885
Liczba stron: 145
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 11-07-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Paul Gerhard Behrend. Kurzgefasste Anleitung zum praktischen Brennereibetrieb. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Die Alkohol-Gaehrung

Louis Pasteur, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej