ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://zasobynauki.pl/zasoby/19354Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/19354Metadane zasobu
Tytuł |
Laboratorium analityczne (Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych) |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Anna Sokół-Łętowska
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna) Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Wysoko wykwalifikowani pracownicy naukowi oraz doświadczony personel techniczny, dysponujący szeroką wiedzą i umiejętnościami z zakresu analizy surowców i produktów roślinnych (Polski) |
Słowa kluczowe | "Analiza surowców roślinnych"@pl, "Analiza produktów roślinnych"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
laboratorium, pracownia badawcza Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Adres www laboratorium/pracowni: https://la-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr Wąska grupa odbiorców: Firmy i osoby fizyczne zajmujące się produkcją soków, w szczególności soków naturalnie mętnych, produkcją przecierów, produktów typu smoothie, marmolad, dżemów, produkcją przetworów owocowo-warzywnych, sadownicy, rolnicy |
Licencja | CC BY-SA-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Arkadiusz Popiel Data udostępnienia: 10-12-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr |
Cytowanie
Anna Sokół-Łętowska. Laboratorium analityczne (Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych). [laboratorium, pracownia badawcza] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-SA-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.
Podobne zasoby
Pomiar zmętnienia oraz jej stabilności w czasie
Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Pomiar konsystencji produktu
Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Liofilizator LSD
Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Pomiar aktywności wody
Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Mętnościomierz Turbiquant 3000 IR
Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Chromatograf cieczowy HPLC z detektorem RI
Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)