ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

Typ zasobu: laboratorium, pracownia badawcza

Laboratorium analityczne (Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych)

Metadane zasobu

Tytuł Laboratorium analityczne (Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych)
Osoby Autorzy: Anna Sokół-Łętowska
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Wysoko wykwalifikowani pracownicy naukowi oraz doświadczony personel techniczny, dysponujący szeroką wiedzą i umiejętnościami z zakresu analizy surowców i produktów roślinnych (Polski)
Słowa kluczowe "Analiza surowców roślinnych"@pl, "Analiza produktów roślinnych"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: laboratorium, pracownia badawcza
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Adres www laboratorium/pracowni: https://la-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr
Wąska grupa odbiorców: Firmy i osoby fizyczne zajmujące się produkcją soków, w szczególności soków naturalnie mętnych, produkcją przecierów, produktów typu smoothie, marmolad, dżemów, produkcją przetworów owocowo-warzywnych, sadownicy, rolnicy
Licencja CC BY-SA-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Arkadiusz Popiel
Data udostępnienia: 10-12-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr

Cytowanie

Skopiowano

Anna Sokół-Łętowska. Laboratorium analityczne (Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych). [laboratorium, pracownia badawcza] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, https://zasobynauki.pl/zasoby/laboratorium-analityczne-katedra-technologii-owocow-warzyw-i-nutraceutykow-roslinnych,19354/. Licencja: CC BY-SA-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: 17.03.2025.

Podobne zasoby

Pomiar zmętnienia oraz jej stabilności w czasie

Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Pomiar konsystencji produktu

Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Liofilizator LSD

Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Pomiar aktywności wody

Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Mętnościomierz Turbiquant 3000 IR

Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Chromatograf cieczowy HPLC z detektorem RI

Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej

Informacja o ciasteczkach

Do prawidłowego działania strony oraz analizy statystycznej wykorzystujemy pliki cookies. Szczegółowe informacje dotyczące cookies znajdują się w paragrafie 6 naszej Polityki prywatności. Ustawienia można w każdej chwili zmienić klikając w link "Ustawienia cookies" dostępny w stopce strony.