ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://zasobynauki.pl/zasoby/19362Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/19362Metadane zasobu
| Tytuł |
Piec laboratoryjny muflowy |
|---|---|
| Osoby |
Autorzy:
Marzena Styczyńska
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna) Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
| Opis |
Mineralizacja próbek metodą na sucho (Polski) |
| Słowa kluczowe | "mineralizacja próbek"@pl, "mineralizacja na sucho"@pl |
| Klasyfikacja |
Typ zasobu:
aparatura badawcza Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
| Charakterystyka |
Adres www laboratorium/pracowni: https://lbsaa-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr Producent urządzenia: Mera |
| Licencja | CC BY-SA-NC 4.0 |
| Informacje techniczne |
Deponujący: Arkadiusz Popiel Data udostępnienia: 10-12-2018 |
| Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr |
Podobne zasoby
Laboratorium Badań Żywności (Katedra Żywienia Człowieka)
Marzena Styczyńska, laboratorium, pracownia badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Analizator składu ciała ACCUNIQ BC380
Marzena Styczyńska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)
Analizator składu ciała BIA 101
Marzena Styczyńska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Uniwersalny czytnik mikropłytkowy (czytnik ELISA)
Marzena Styczyńska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Analizator rtęci
Marzena Styczyńska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Analizator składu ciała Quantum HBS 6G PRO+
Marzena Styczyńska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)