ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/61960

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/61960

Typ zasobu: artykuł, rozdział

Procentowa ocena jadłospisów dekadowych w formacjach wojskowych

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Procentowa ocena jadłospisów dekadowych w formacjach wojskowych
Osoby Autorzy: Gustaw Szulc
Partner: Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
Opis Autor omawia zalety stosowania procentowej metody oceny jadłospisów w wojsku polskim. (Polski)
Opis w innym języku: The author discusses the advantages of using percentage of completion method while studying meals at Polish army. (Angielski)
Słowa kluczowe "Military Personnel"@en, "Nutritional Physiological Phenomena"@en, "Fizjologia żywienia"@pl, "Wojskowi"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: artykuł, rozdział
Dyscyplina naukowa: Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu / nauki o zdrowiu (2018)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa, studenci, naukowcy
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Tytuł źródła: Lekarz Wojskowy
Numeracja: T. 11 Nr 3/4
Miejsce wydania: Warszawa
Wydawca: wydawca nieznany
Czas wydania: 1928
Od strony: 299
Do strony: 303
Język zasobu: Polski
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Jonko
Data udostępnienia: 10-11-2021
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Nauka i kształcenie w zakresie medycyny od XVIII do połowy XX wieku

Cytowanie

Skopiowano

Gustaw Szulc. Procentowa ocena jadłospisów dekadowych w formacjach wojskowych. [artykuł, rozdział] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Jedzenie na Politechnice Wrocławskiej - sonda

wideo, Politechnika Wrocławska, materiały popularnonaukowe i inne (2011)

Kriegslehren für die Ernährung

Karl Bornstein, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk o zdrowiu (2011)

Czerwonka w wojsku polskiem w r. 1919-1923

Gustaw Szulc, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu / nauki medyczne (2018)

Wydatek energji żołnierza polskiego, a jego potrzeby pokarmowe

Gustaw Szulc, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu / nauki medyczne (2018)

Ustalenie potrzeb pokarmowych organizmu

Gustaw Szulc, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu / nauki o zdrowiu (2018)

„Psychozy reaktywne” na wojnie

Jan Nelken, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu / nauki medyczne (2018)

Zobacz więcej