Similar resources

Check/uncheck all items on the page
View
Wpływ zastosowania kiszonki z sorgo odmiany cukrowej na poziom oraz profil lotnych kwasów tłuszczowych w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 24 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 4

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Józef Sowiński, Andrzej Zachwieja, Barbara Król, Maja Słupczyńska, chemical analysis, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Poziom produkcji metanu w treści jelita ślepego u gęsi – fermentacja in vitro 12 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 1.

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Ewa Łukaszewicz, Artur Kowalczyk, chemical analysis, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Przykładowy chromatogram z analizy lotnych kwasów tłuszczowych w okrężnicy świniodzika – wynik 4

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Jolanta Bujok, chemical analysis, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Wpływ zastosowania kiszonki z żyta na poziom produkcji metanu w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 24 h . Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 4

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Józef Sowiński, Andrzej Zachwieja, Barbara Król, Maja Słupczyńska, chemical analysis, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Przykładowy chromatogram z analizy biogazu wytworzonego w czasie fermentacji in vitro w okrężnicy dzika – wynik 8

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Jolanta Bujok, Bożena Króliczewska, chemical analysis, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Przykładowy chromatogram z analizy biogazu wytworzonego w czasie fermentacji in vitro w jelicie ślepym zająca – wynik 2

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, chemical analysis, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Wpływ zastosowania kiszonki z sorgo odmiany cukrowej na poziom oraz profil lotnych kwasów tłuszczowych w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 8 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 7

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Józef Sowiński, Andrzej Zachwieja, Barbara Król, Maja Słupczyńska, chemical analysis, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Przykładowy chromatogram z analizy biogazu wytworzonego w czasie fermentacji in vitro w okrężnicy dzika – wynik 7

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Jolanta Bujok, chemical analysis, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Przykładowy chromatogram z analizy lotnych kwasów tłuszczowych w jelicie ślepym świniodzika – wynik 3

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Jolanta Bujok, Bożena Króliczewska, chemical analysis, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Wpływ zastosowania kiszonki z kukurydzy na poziom produkcji metanu w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 8 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 4

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Józef Sowiński, Andrzej Zachwieja, Barbara Król, Maja Słupczyńska, chemical analysis, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)