ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

Typ zasobu: książka

Tafel zur Ermittelung des Alkoholgehaltes von Spiritusmischungen : amtliche Ausgabe der Kaiserlichen Normal-Aichungs-Kommission

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Tafel zur Ermittelung des Alkoholgehaltes von Spiritusmischungen : amtliche Ausgabe der Kaiserlichen Normal-Aichungs-Kommission
Osoby Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Tabele do oznaczania zawartości alkoholu w mieszankach spirytusowych. Urzędowe zalecenia Królewskiej Komisji Normalizacyjnej (Prusy ; XIX w.). (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Oznaczanie zawartości alkoholu"@pl, "Zawartość alkoholu"@pl, "Spirytus"@pl, "Napój spirytusowy"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlag von Julius Springer
Czas wydania: 1888
Liczba stron: 96
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 13-07-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Tafel zur Ermittelung des Alkoholgehaltes von Spiritusmischungen : amtliche Ausgabe der Kaiserlichen Normal-Aichungs-Kommission. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, https://zasobynauki.pl/zasoby/tafel-zur-ermittelung-des-alkoholgehaltes-von-spiritusmischungen-amtliche-ausgabe-der-kaiserlichen,17868/. Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: 17.04.2025.

Podobne zasoby

Brennerei

Adolf Cluß, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Kurzgefasste Anleitung zum praktischen Brennereibetrieb

Paul Gerhard Behrend, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Praktische Anleitung zum Branntweinbrenne

Johann Heinrich Leberecht Pistorius, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej

Informacja o ciasteczkach

Do prawidłowego działania strony oraz analizy statystycznej wykorzystujemy pliki cookies. Szczegółowe informacje dotyczące cookies znajdują się w paragrafie 6 naszej Polityki prywatności. Ustawienia można w każdej chwili zmienić klikając w link "Ustawienia cookies" dostępny w stopce strony.