ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/21741

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/21741

Typ zasobu: oferta badawcza

Wytwarzanie produktów ekstrudowanych

Metadane zasobu

Tytuł Wytwarzanie produktów ekstrudowanych
Osoby Autorzy: Agnieszka Kita
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Wytwarzanie produktów ekstrudowanych w procesie wysoko - i niskotemperaturowym. (Polski)
Słowa kluczowe "ekstruzja"@pl, "polimery naturalne, polimery syntetyczne"@pl, "opakowania"@pl, "produkty ekstrudowane"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: oferta badawcza
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Adres www laboratorium/pracowni: https://papz-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr
Licencja CC BY-SA-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Arkadiusz Popiel
Data udostępnienia: 07-12-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr

Cytowanie

Skopiowano

Agnieszka Kita. Wytwarzanie produktów ekstrudowanych. [oferta badawcza] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-SA-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Wyznaczanie charakterystyki termicznej

Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Oznaczanie właściwości reologicznych płynów i żeli

Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Automatyczny analizator aminokwasów

Agnieszka Kita, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Oznaczanie i identyfikacja związków

Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Oznaczanie profilu kwasów tłuszczowych

Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Maszyna wytrzymałościowa

Agnieszka Kita, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej