ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/21847

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/21847

Typ zasobu: książka

Kurzes Lehrbuch der Nahrungsmittel-Chemie

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Kurzes Lehrbuch der Nahrungsmittel-Chemie
Osoby Autorzy: Hermann Röttger
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Podręcznik chemii żywności. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Chemia żywności"@pl, "Produkty spożywcze"@pl, "Środki spożywcze"@pl, "przemysł rolno-spożywczy"@pl, "Przemysł spożywczy"@pl, "Przemysł rolny"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Leipzig
Wydawca: Verlag von Johann Ambrosius Barth
Czas wydania: 1903
Liczba stron: 712
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 25-02-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Hermann Röttger. Kurzes Lehrbuch der Nahrungsmittel-Chemie. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Brennerei

Adolf Cluß, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 (2) 2008

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Safety in food production chain

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej