ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://zasobynauki.pl/zasoby/21847Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/21847Metadane zasobu
Tytuł |
Kurzes Lehrbuch der Nahrungsmittel-Chemie |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Hermann Röttger
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Podręcznik chemii żywności. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "Chemia żywności"@pl, "Produkty spożywcze"@pl, "Środki spożywcze"@pl, "przemysł rolno-spożywczy"@pl, "Przemysł spożywczy"@pl, "Przemysł rolny"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Leipzig
Wydawca: Verlag von Johann Ambrosius Barth Czas wydania: 1903 Liczba stron: 712 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Teresa Lorkowska Data udostępnienia: 25-02-2019 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Podobne zasoby
Brennerei
Adolf Cluß, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Deutsches Nahrungsmittelbuch / hrsg. vom Bunde Deutscher Nahrungsmittel-Fabrikanten und -Händler E. V.
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 (2) 2008
czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)
Laboratorium analityczne pracowni analizy żywności - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360°
Adrian Kulik, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Die animalischen Nahrungs- und Genussmittel des Menschen : mit Berücksichtigung der österreichischen und deutschen Gesetzgebung : zum Gebrauche für Thierärzte, Sanitätsbeamte und Physicatscandidaten
August Postolka, Anton Toscano, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)
Safety in food production chain
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)