REPORT A PROBLEMicon

Fields marked with an asterisk are required
*
*
*
*
*
captcha
I hereby confirm that I have read and accept regulations and privacy policies *

LINKSicon

Resource link (portal)

Resource link (short)

http://zasobynauki.pl/zasoby/22908

Resource link (repository)

https://id.e-science.pl/records/22908

Resource type: book

Safety in food production chain

View

Resource metadata

Title Safety in food production chain
Persons Cocreators: Grażyna Krasnowska (Redactor), Anna M. Salejda (Redactor)
Partner: Wrocław University of Environmental and Life Sciences
Description Publikacja zawiera materiały konferencyjne na temat bezpieczeństwa żywności w łańcuchu produkcyjnym. (Polish)
Comments: Praca zbiorowa.
7. Książki i czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego
Keywords "Przepisy prawne"@pl, "Dodatki do żywności"@pl, "Prawo żywnościowe"@pl, "Toksykologia"@pl, "żywność"@pl, "wartość odżywcza"@pl, "Środki spożywcze"@pl, "bezpieczeństwo żywności"@pl, "materiały konferencyjne"@pl, "normalizacja"@pl, "standaryzacja"@pl, "przemysł rolno-spożywczy"@pl
Classification Resource type: book
Scientific discipline: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Destination group: general public
Harmful content: No
Characteristics Place of publication: Wrocław
Publisher: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Time of publication: 2011
Number of pages: 210
Series name: Monografie
Numbering: CXXX
ISBN: 978–83–7717–071–7
Resource language: English
Identifiers: OAI: 14674
External links
License CC BY-ND-NC 4.0
Technical information Submitter: Magdalena Kozińska
Availability date: 30-11-2018
Collections Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Citation

Copied

Safety in food production chain. [book] Available in Atlas of Open Science Resources, . License: CC BY-ND-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl. Date of access: DD.MM.RRRR.

Similar resources

New concepts in food evaluation. Nutraceuticals - analyses - consumer

Tadeusz Trziszka, Maciej Oziembłowski, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Przydatność owoców dyni jako surowca do przetwórstwa spożywczego

Agnieszka Nawirska, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 (2) 2008

journal, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Reguły normalizacji wyrażeń temporalnych

Jan Kocoń, dataset, database, Wrocław University of Science and Technology, dziedzina nauk technicznych / informatyka (2011)

See more