REPORT A PROBLEM
LINKS
Resource link (short)
http://zasobynauki.pl/zasoby/22908Resource link (repository)
https://id.e-science.pl/records/22908Resource type: book
Safety in food production chain
Resource metadata
Title |
Safety in food production chain |
Persons |
Cocreators:
Grażyna Krasnowska (Redactor), Anna M. Salejda (Redactor)
Partner: Wrocław University of Environmental and Life Sciences |
Description |
Publikacja zawiera materiały konferencyjne na temat bezpieczeństwa żywności w łańcuchu produkcyjnym. (Polish) Comments: Praca zbiorowa. 7. Książki i czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego |
Keywords | "Przepisy prawne"@pl, "Dodatki do żywności"@pl, "Prawo żywnościowe"@pl, "Toksykologia"@pl, "żywność"@pl, "wartość odżywcza"@pl, "Środki spożywcze"@pl, "bezpieczeństwo żywności"@pl, "materiały konferencyjne"@pl, "normalizacja"@pl, "standaryzacja"@pl, "przemysł rolno-spożywczy"@pl |
Classification |
Resource type:
book Scientific discipline: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Destination group: general public Harmful content: No |
Characteristics |
Place of publication: Wrocław
Publisher: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu Time of publication: 2011 Number of pages: 210 Series name: Monografie Numbering: CXXX ISBN: 978–83–7717–071–7 Resource language: English Identifiers: OAI: 14674 |
External links | |
License | CC BY-ND-NC 4.0 |
Technical information |
Submitter: Magdalena Kozińska Availability date: 30-11-2018 |
Collections | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Similar resources
New concepts in food evaluation. Nutraceuticals - analyses - consumer
Tadeusz Trziszka, Maciej Oziembłowski, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Przydatność owoców dyni jako surowca do przetwórstwa spożywczego
Agnieszka Nawirska, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Deutsches Nahrungsmittelbuch / hrsg. vom Bunde Deutscher Nahrungsmittel-Fabrikanten und -Händler E. V.
book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 (2) 2008
journal, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)
Laboratorium analityczne pracowni analizy żywności - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360°
Adrian Kulik, 3D, photo360, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Reguły normalizacji wyrażeń temporalnych
Jan Kocoń, dataset, database, Wrocław University of Science and Technology, dziedzina nauk technicznych / informatyka (2011)