ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/28098

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/28098

Typ zasobu: książka

Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmaterialien, Produkte, Nebenprodukte und Hifssubstanzen

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmaterialien, Produkte, Nebenprodukte und Hifssubstanzen
Osoby Autorzy: Robert Frühling, Julius Schulz
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Książka dotyczy badania surowców, gotowych produktów, produktów ubocznych i innych substancji wykorzystywanych w przemyśle cukrowniczym. Może być przydatna dla laboratoriów fabryk cukru, dla chemików, producentów, rolników i urzędników podatkowych, a także dla uczniów szkół rolniczych. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "cukier"@pl, "Kontrola jakości"@pl, "cukrownictwo"@pl, "wiek XIX/XX"@pl, "przemysł cukrowniczy"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Braunschweig
Wydawca: Druck und Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn
Czas wydania: 1885
Liczba stron: 386
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: 2. poł. XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 26-08-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Robert Frühling, Julius Schulz. Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmaterialien, Produkte, Nebenprodukte und Hifssubstanzen. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes

Hermann Claassen, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands

Hermann Claassen, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Kryształy cukru spożywczego

Adrian Kulik, Paweł Jarzembowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki chemiczne (2018)

Zobacz więcej