ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/39678

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/39678

Typ zasobu: książka

Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes
Osoby Autorzy: Hermann Claassen
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis W książce opisano proces technologiczny produkcji cukru. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "produkcja cukru"@pl, "cukrownia"@pl, "cukrownictwo"@pl, "Przemysł cukrowniczy"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Magdeburg
Wydawca: Schallehn & Wollbrück
Czas wydania: 1930
Liczba stron: 396
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Barbara Barańska-Malinowska
Data udostępnienia: 19-08-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Hermann Claassen. Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Zuckerfabrikation, Stärkefabrikation, Brennerei und Brauerei

Felix Benjamin Ahrens, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Ergänzungsband zu dem Lehrbuch der Zuckerfabrikation

Karl Stammer, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands

Hermann Claassen, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

C. J. A. Mathieu de Dombasle, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zastosowanie nanofiltracji do zagęszczania soków cukrowniczych

Piotr Regiec, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej