ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Typ zasobu: książka

Die Alkohol-Gaehrung

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Die Alkohol-Gaehrung
Osoby Autorzy: Louis Pasteur
Współtwórcy: Victor Griessmayer (Tłumacz)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Opis fermentacji alkoholowej. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Fermentacja alkoholowa"@pl, "Fermentacja"@pl, "Alkohole"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Augsburg
Wydawca: Lampart & Comp.
Czas wydania: 1878
Liczba stron: 100
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 13-07-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Louis Pasteur. Die Alkohol-Gaehrung. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, https://zasobynauki.pl/zasoby/die-alkohol-gaehrung,17855/. Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: 26.04.2025.

Podobne zasoby

Chromatograf cieczowy HPLC z detektorem RI

Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien

Oskar Emmerling, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Chemija Dra Fryderyka Schoedlera

Friedrich Schoedler, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk chemicznych / chemia (2011)

Nieustające i nieustające a szybkie metody fermentacyi : (rękopism Hamiltona)

August Hamilton, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej

Informacja o ciasteczkach

Do prawidłowego działania strony oraz analizy statystycznej wykorzystujemy pliki cookies. Szczegółowe informacje dotyczące cookies znajdują się w paragrafie 6 naszej Polityki prywatności. Ustawienia można w każdej chwili zmienić klikając w link "Ustawienia cookies" dostępny w stopce strony.