ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/8478

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/8478

Typ zasobu: książka

Die rationelle Fabrikation der Kartoffel-Stärke und des Syrups und Zuckers aus derselben : Beschreibung und bildliche Darstellung des Fabrikationsverlaufs in Kartoffel-Stücke-, Syrups- und Zucker-Fabriken

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Die rationelle Fabrikation der Kartoffel-Stärke und des Syrups und Zuckers aus derselben : Beschreibung und bildliche Darstellung des Fabrikationsverlaufs in Kartoffel-Stücke-, Syrups- und Zucker-Fabriken
Osoby Autorzy: A. Schneider
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Książka zawiera opis wytwórni skrobi, syropu skrobiowego i cukru z ziemniaków. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Skrobia ziemniaczana"@pl, "syrop skrobiowy"@pl, "Cukier spożywczy"@pl, "wykorzystanie ziemniaków"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlag von Fr. Kortkampf.
Czas wydania: 1870
Liczba stron: 17
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Ciszewska
Data udostępnienia: 20-03-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

A. Schneider. Die rationelle Fabrikation der Kartoffel-Stärke und des Syrups und Zuckers aus derselben : Beschreibung und bildliche Darstellung des Fabrikationsverlaufs in Kartoffel-Stücke-, Syrups- und Zucker-Fabriken. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Kryształy cukru spożywczego

Adrian Kulik, Paweł Jarzembowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki chemiczne (2018)

Ergänzungsband zu dem Lehrbuch der Zuckerfabrikation

Karl Stammer, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej