ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/21851

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/21851

Typ zasobu: książka

Ergänzungsband zu dem Lehrbuch der Zuckerfabrikation

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Ergänzungsband zu dem Lehrbuch der Zuckerfabrikation
Osoby Autorzy: Karl Stammer
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Uzupełnienie podręcznika o cukrownictwie. Zawiera ilustracje i opisy maszyn oraz urządzeń wykorzystywanych w przemyśle cukrowniczym. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "produkcja cukru"@pl, "Przemysł cukrowniczy"@pl, "cukrownictwo"@pl, "Cukier spożywczy"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Braunschweig
Wydawca: Druck und Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn
Czas wydania: 1881
Liczba stron: 527
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 19-10-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Karl Stammer. Ergänzungsband zu dem Lehrbuch der Zuckerfabrikation. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Zuckerfabrikation, Stärkefabrikation, Brennerei und Brauerei

Felix Benjamin Ahrens, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

C. J. A. Mathieu de Dombasle, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zastosowanie nanofiltracji do zagęszczania soków cukrowniczych

Piotr Regiec, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

Christophe-Joseph-Alexandre Mathieu de Dombasle, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)

Kurzer Ueberblick über die Zuckerindustrie Deutschlands

Hermann Claassen, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej