ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/22838

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/22838

Typ zasobu: książka

Food technology operations. New vistas

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Food technology operations. New vistas
Osoby Autorzy: Wiesław Kopeć, Jolanta Korzeniowska
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Monografia z dziedziny biotechnologii i nauk o żywności, z zakresu technologii surowców zwierzęcych i zarządzania jakością. (Polski)
Uwagi: 7. Książki i czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego
Słowa kluczowe "żywność"@pl, "Technologia żywności"@pl, "innowacja"@pl, "badania naukowe"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk technicznych / biotechnologia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Wrocław
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Czas wydania: 2009
Liczba stron: 318
Nazwa serii: Monografie
Numeracja: LXXII
ISBN: 978-83-60574-67-6
Język zasobu: Angielski
Identyfikatory: OAI: 3653
Linki zewnętrzne
Licencja CC BY-ND-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Kozińska
Data udostępnienia: 29-11-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Wiesław Kopeć, Jolanta Korzeniowska. Food technology operations. New vistas. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-ND-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Product development & quality assurances

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Rozmowa z laureatką 8. edycji konkursu „Innowacja jest kobietą”

Dagmara Noszczyk, Karolina Pondel, audio, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych / automatyka, elektronika i elektrotechnika (2018)

New concepts in food evaluation. Nutraceuticals - analyses - consumer

Tadeusz Trziszka, Maciej Oziembłowski, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

New trends in food analytics

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

TRIZ Future Conference 2016

wideo, Politechnika Wrocławska, materiały popularnonaukowe i inne (2011)

Jakość i prozdrowotne cechy żywności

Renata Bączek-Kwinta, Marta Białkowska, Józef Błażewicz, Zbigniew Borejszo, Krzysztof Bryl, Marta Ciecierska, Tomasz Czernecki, Barbara Felkner, Stanisław Kalisz, Anna Malwina Kamelska, Alicja Kawka, Jacek Kijowski, Małgorzata Kobus, Joanna Kolniak, Michalina Kotlarska, Marika M. Kowalska, Katarzyna Kozłowska, Anna Matuszewska, Krystian Marszałek, Marek Liszewski, Żaneta Michalec, Jan Michniewicz, Marta Mitek, Maciej Nastaj, Mieczysław Obiedziński, Jan Oszmiański, Renata Pietrzak-Fiećko, Ilona Rogozińska, Millena Ruszkowska, Stefan S. Smoczyński, Bartosz Sołowiej, Joanna Stadnik, Dominik Szwajgier, Łukasz Szwed, Anna Tarczyńska, Mirosława Teleszko, Dorota Wichrowska, Agnieszka Zembold-Guła, Angelika Ziółkowska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Zobacz więcej