ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/9176

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/9176

Typ zasobu: audio

Kącik kulinarny - pierogi

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Kącik kulinarny - pierogi
Osoby Autorzy: Paweł Kuźnik, Michał Machnicki
Partner: Politechnika Wrocławska
Opis Odcinek kącika kulinarnego studentów poświęcony pierogom. (Polski)
Słowa kluczowe "Jedzenie"@pl, "kultura studencka"@pl, "kuchnia domowa"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: audio
Dyscyplina naukowa: materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce powstania: Wrocław
Czas powstania: 2010-11-08
Długość nagrania: 00:04:35
Gatunek lub styl nagrania audio: audycja radiowa
Producent nagrania: Akademickie Radio Luz
Postacie występujące: Paweł Kuźnik
Język zasobu: Polski
Linki zewnętrzne
Licencja CC BY-SA-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Anna Geryn
Data udostępnienia: 29-03-2018
Kolekcje Kolekcja Politechniki Wrocławskiej, Kolekcja e-Biblio PWr

Cytowanie

Skopiowano

Paweł Kuźnik, Michał Machnicki. Kącik kulinarny - pierogi. [audio] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-SA-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Jedzenie na Politechnice Wrocławskiej - sonda

wideo, Politechnika Wrocławska, materiały popularnonaukowe i inne (2011)

Najlepszy tenis grałem 50 lat temu

Marcin Lewandowski, Andrzej Nowak, wideo, Akademia Wychowania Fizycznego we Wrocławiu, dziedzina nauk o kulturze fizycznej (2011)

Juwenalia 2005 w skrócie

wideo, Politechnika Wrocławska, materiały popularnonaukowe i inne (2011)

Audycja Akademickiego Radia Luz "G-punkt" - autorytet pisarza

Aleksandra Palus, audio, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk humanistycznych / kulturoznawstwo (2011)

Zobacz więcej