ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/29182

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/29182

Typ zasobu: książka

Leitfaden der Milchhygiene : für Land- und Milchwirte, Nahrungsmittelchemiker und Behörden

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Leitfaden der Milchhygiene : für Land- und Milchwirte, Nahrungsmittelchemiker und Behörden
Osoby Autorzy: Walter Grimmer
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Książka dotyczy higieny i jakości mleka oraz produktów mleczarskich. Poradnik dla rolników, producentów mleka, chemików żywności. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Higiena mleka"@pl, "Higiena mleczarstwa"@pl, "Mikrobiologia mleka"@pl, "Produkcja mleczarska"@pl, "Produkty mleczarskie"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: München ; Leipzig
Wydawca: Verlag von Keim & Nemnich
Czas wydania: 1922
Liczba stron: 291
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 30-08-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Walter Grimmer. Leitfaden der Milchhygiene : für Land- und Milchwirte, Nahrungsmittelchemiker und Behörden. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Handbuch der Milchwirtschaft : auf wissenschaftlicher und praktischer Grundlage

Wilhelm Kirchner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Działanie i użycie lecznicze kumysu : kumysarnie

Bolesław Ludwik Lutostański, książka, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk medycznych / medycyna (2011)

Vorlesungen über landwirtschaftliche Bakteriologie

Felix Löhnis, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych (2011)

Zobacz więcej