ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

Typ zasobu: książka

Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben : mit einer Einführung in die Hefenreinkultur, Infektionslehre und Hefenkunde : für Studierende und Praktiker

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben : mit einer Einführung in die Hefenreinkultur, Infektionslehre und Hefenkunde : für Studierende und Praktiker
Osoby Autorzy: Paul Lindner
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Podręcznik dla studentów i praktyków na temat higieny w przemyśle fermentacyjnym. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Przemysł fermentacyjny"@pl, "Mikroorganizmy"@pl, "Drożdże"@pl, "Bakterie"@pl, "Mikrobiologia żywności"@pl, "Higiena żywności"@pl, "Higiena"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlag von Paul Parey
Czas wydania: 1895
Liczba stron: 298
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Barbara Barańska-Malinowska
Data udostępnienia: 25-06-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Paul Lindner. Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben : mit einer Einführung in die Hefenreinkultur, Infektionslehre und Hefenkunde : für Studierende und Praktiker. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, https://zasobynauki.pl/zasoby/mikroskopische-betriebskontrolle-in-den-garungsgewerben-mit-einer-einfuhrung-in-die-hefenreinkultu,33168/. Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: 23.04.2025.

Podobne zasoby

O wymogach zdrowotnych przy odbudowie kraju. [Cz. 3]

Tomasz Janiszewski, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk medycznych / medycyna (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 6 (4) 2007

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Bakteryologiczne badanie powietrza w niektórych szkołach miejskich we Lwowie

Napoleon Gąsiorowski, książka, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk medycznych / medycyna (2011)

Einführung in die Mykologie der Nahrungsmittelgewerbe

Alexander Kossowicz, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien

Oskar Emmerling, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Cholera : pouczenie dla nielekarzy na podstawie nowoczesnej nauki lekarskiej

Walery Jaworski, książka, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk medycznych / medycyna (2011)

Zobacz więcej

Informacja o ciasteczkach

Do prawidłowego działania strony oraz analizy statystycznej wykorzystujemy pliki cookies. Szczegółowe informacje dotyczące cookies znajdują się w paragrafie 6 naszej Polityki prywatności. Ustawienia można w każdej chwili zmienić klikając w link "Ustawienia cookies" dostępny w stopce strony.