ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://zasobynauki.pl/zasoby/22880Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/22880Metadane zasobu
Tytuł |
New trends in food analytics |
---|---|
Osoby |
Współtwórcy:
Marek Szołtysik (Redaktor), Anna Dąbrowska (Redaktor)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Monografia z zakresu biotechnologii i nauki o żywności dotycząca nowych trendów w analizie żywności. (Polski) Uwagi: Praca zbiorowa. 7. Książki i czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego |
Słowa kluczowe | "żywność"@pl, "analiza żywności"@pl, "towaroznawstwo"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Wrocław
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu Czas wydania: 2011 Liczba stron: 136 Nazwa serii: Monografie Numeracja: CXXIV ISBN: 978-83-7717-062-5 Język zasobu: Angielski Identyfikatory: OAI: 13654 |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | CC BY-ND-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Magdalena Kozińska Data udostępnienia: 30-11-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Podobne zasoby
Jakość i prozdrowotne cechy żywności
Renata Bączek-Kwinta, Marta Białkowska, Józef Błażewicz, Zbigniew Borejszo, Krzysztof Bryl, Marta Ciecierska, Tomasz Czernecki, Barbara Felkner, Stanisław Kalisz, Anna Malwina Kamelska, Alicja Kawka, Jacek Kijowski, Małgorzata Kobus, Joanna Kolniak, Michalina Kotlarska, Marika M. Kowalska, Katarzyna Kozłowska, Anna Matuszewska, Krystian Marszałek, Marek Liszewski, Żaneta Michalec, Jan Michniewicz, Marta Mitek, Maciej Nastaj, Mieczysław Obiedziński, Jan Oszmiański, Renata Pietrzak-Fiećko, Ilona Rogozińska, Millena Ruszkowska, Stefan S. Smoczyński, Bartosz Sołowiej, Joanna Stadnik, Dominik Szwajgier, Łukasz Szwed, Anna Tarczyńska, Mirosława Teleszko, Dorota Wichrowska, Agnieszka Zembold-Guła, Angelika Ziółkowska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)
Product development & quality assurances
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Safety in food production chain
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Food technology operations. New vistas
Wiesław Kopeć, Jolanta Korzeniowska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych / biotechnologia (2011)
New concepts in food evaluation. Nutraceuticals - analyses - consumer
Tadeusz Trziszka, Maciej Oziembłowski, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Selected topics in food biotechnology
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)