ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/50920

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/50920

Typ zasobu: artykuł, rozdział

OCENA RÓWNOMIERNOŚCI WYKONANIA I ELASTYCZNOŚCI TRZONOWEJ CZĘŚCI GUMY STRZYKOWEJ

Widok

Metadane zasobu

Tytuł OCENA RÓWNOMIERNOŚCI WYKONANIA I ELASTYCZNOŚCI TRZONOWEJ CZĘŚCI GUMY STRZYKOWEJ
Osoby Autorzy: Józef Szlachta
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis W pracy przedstawiono badania zmierzające do wyznaczenia i oceny podstawowych parametrów nowych gum strzykowych produkcji krajowej, takich jak: siła naciągu w kubku udojowym, równomierność budowy i wydłużeń trzonowej części gumy oraz elastyczność gum strzykowych. (Polski)
Słowa kluczowe "równomierność"@pl, "guma"@pl, "elastyczność"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: artykuł, rozdział
Dyscyplina naukowa: Dziedzina nauk rolniczych (2018)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Tytuł źródła: ZESZYTY NAUKOWE AKADEMII ROLNICZEJ WE WROCŁAWIU Nr 178. ROLNICTWO L
Numeracja: Nr 178, L
Miejsce wydania: Wrocław
Wydawca: Akademia Rolnicza we Wrocławiu
Czas wydania: 1989
Od strony: 5
Do strony: 13
Język zasobu: Polski
Zasięg czasowy zasobu: 1989
Licencja CC BY-ND-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Kozińska
Data udostępnienia: 10-09-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Józef Szlachta. OCENA RÓWNOMIERNOŚCI WYKONANIA I ELASTYCZNOŚCI TRZONOWEJ CZĘŚCI GUMY STRZYKOWEJ. [artykuł, rozdział] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-ND-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

OCENA TECHNOLOGII DOJU MECHANICZNEGO KRÓW NA PASTWISKU W GOSPODARSTWIE UNISZEWO

Mieczysław Drozd, Józef Szlachta, artykuł, rozdział, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych (2018)

Zobacz więcej