ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/21621

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/21621

Typ zasobu: laboratorium, pracownia badawcza

Pracownia spektrofotometryczna Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych

Metadane zasobu

Tytuł Pracownia spektrofotometryczna Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych
Osoby Autorzy: Anna Sokół-Łętowska
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Wysoko wykwalifikowani pracownicy naukowi oraz doświadczony personel techniczny, dysponujący szeroką wiedzą i umiejętnościami z zakresu analizy surowców i produktów roślinnych. (Polski)
Słowa kluczowe "składniki bioaktywne"@pl, "aktywność przeciwutleniająca"@pl, "aktywność przeciwcukrzycowa"@pl, "właściwości prozdrowotne"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: laboratorium, pracownia badawcza
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Adres www laboratorium/pracowni: https://ps-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr
Wąska grupa odbiorców: Firmy i osoby fizyczne zajmujące się produkcją przetworów spożywczych, naukowcy
Licencja CC BY-SA-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Arkadiusz Popiel
Data udostępnienia: 12-12-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr

Cytowanie

Skopiowano

Anna Sokół-Łętowska. Pracownia spektrofotometryczna Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych. [laboratorium, pracownia badawcza] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-SA-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Pomiar zmętnienia oraz jej stabilności w czasie

Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Chromatograf cieczowy HPLC z detektorem RI

Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Chromatograf cieczowy UPLC-PDA-FL

Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Pomiar barwy

Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Laboratorium analityczne (Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych)

Anna Sokół-Łętowska, laboratorium, pracownia badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Tłoczenie soków z owoców i warzyw

Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej