ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/28397

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/28397

Typ zasobu: zdjęcie

SKN Technologów Gastronomii „Zmiksowani” - XVII Dzień Aktywności Studenckiej 2018 r.

Widok

Metadane zasobu

Tytuł SKN Technologów Gastronomii „Zmiksowani” - XVII Dzień Aktywności Studenckiej 2018 r.
Osoby Autorzy: Sylwia Marczak
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Stoisko SKN Technologów Gastronomii „Zmiksowani” zaprezentowane podczas XVII Dnia Aktywności Studenckiej. Wydarzenie odbyło się 6 grudnia 2018 roku na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu. SKN Technologów Gastronomii „Zmiksowani” skupia miłośników sztuki kulinarnej chcących poszerzać umiejętności w dziedzinie technologii gastronomii, wymieniać doświadczenia i pomysły kulinarne oraz poznawać i upowszechniać sztukę kulinarną.

Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Katedra Żywienia Człowieka (Polski)
Uwagi: 19. Materiały z działalności Studenckich Kół Naukowych
Słowa kluczowe "koło naukowe"@pl, "Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu"@pl, "Studenckie koła naukowe"@pl, "Technologia żywności"@pl, "Gastronomia"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: zdjęcie
Dyscyplina naukowa: materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Grupa docelowa: studenci, uczniowie, ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce powstania: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Czas powstania: 2018-12-06
Model skanera lub aparatu fotograficznego: Nikon D810
Linki zewnętrzne
Licencja CC BY-ND-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Sylwia Gil
Data udostępnienia: 25-01-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Sylwia Marczak. SKN Technologów Gastronomii „Zmiksowani” - XVII Dzień Aktywności Studenckiej 2018 r.. [zdjęcie] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-ND-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Perkoz rdzawoszyi - fotografia obrotowa eksponatu taksydermicznego

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

Mącznik młynarek (larwy)/smak owadów

Anna Żołnierczyk, Sylwia Marczak, Adrian Kulik, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Fotografia obrotowa redukcyjnego tachimetru kodowego Carl Zeiss Jena Recota

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych / geodezja i kartografia (2011)

17. Jajo kurze - wadliwe - 360

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

SKN Entomologów "Skorek" - XVII Dzień Aktywności Studenckiej 2018 r.

Sylwia Marczak, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)

Zobacz więcej