Similar resources

Check/uncheck all items on the page
View
karta krowy mięsnej 16464

other document, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

Przykładowy chromatogram z analizy biogazu wytworzonego w czasie fermentacji in vitro w treści żwacza krowy – wynik 5

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Andrzej Zachwieja, chemical analysis, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

karta krowy mięsnej WSTCHLX00939015

other document, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

karta krowy mięsnej PL005007469126

Wojciech Doniek, other document, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

karta krowy mięsnej PL005091579315

Wojciech Doniek, other document, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

Wpływ zastosowania kiszonki z żyta na poziom oraz profil lotnych kwasów tłuszczowych w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 8 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 5

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Józef Sowiński, Andrzej Zachwieja, Barbara Król, Maja Słupczyńska, chemical analysis, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

karta krowy mięsnej PL005399626565

Agnieszka Frydrych-Gierszewska, other document, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

karta krowy mięsnej PL005044048780

Wojciech Doniek, other document, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

karta krowy mięsnej PL005218125835

Krzysztof Juśkiewicz, other document, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

Wpływ zastosowania kiszonki z żyta na poziom oraz profil lotnych kwasów tłuszczowych w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 24 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 4

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Józef Sowiński, Andrzej Zachwieja, Barbara Król, Maja Słupczyńska, chemical analysis, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)